Lashelm filterlens
Lashelm filterlens
Big View 100 * 93 mm automatisch verduisterende lashelm Filterlens LY800H
Big View 100 * 93 mm automatisch verduisterende lashelm Filterlens LY800H
Dubbele filters voorkomen schadelijke UV/IR en sterk licht dat pijn doet aan de ogen in het geval van elektrische oftalmie. PP-schaal beschermt ons gezicht tegen spatten en schadelijke materialen tijdens het lassen, waardoor de kans op letsel wordt verkleind. Frisse luchtstromen, effectief in het verminderen van het vrijkomen van schadelijk gas en lasstof en andere schade aan het lichaam om het optreden van beroepspneumoconiose te voorkomen. Polymeermateriaal, hoge sterkte, lichtlekkage is meer geschikt voor de huidige trend en variëteit past zich aan aan verschillende werkomgevingen.
  • Overzicht
  • Kenmerken
  • Aanvraag
1
1
  • Vloeibaar kristal van hoge kwaliteit, optische coating en bescherming voor het afschermen van ultraviolette en infrarode stralen worden aangenomen om de lasoperator te beschermen tegen letsel door harmfu-stralen zoals ultraviolette stralen, infraroodstralen enz.
  • Liquid crystal light valve neemt de gloednieuwe technologie van automatisch veranderen van het licht geregeld door licht. Meerlaags LCD en gecoat glas stoppen effectief ultraviolette en infraroodstralen en laten het zichtbare licht gemakkelijk door om de ogen van de operator te beschermen en hem in staat te stellen observeer het lasobject duidelijk, waardoor herhaald lassen wordt verminderd en de efficiëntie wordt verbeterd.
  • Het originele ontwerp van de automatische transformatietechnologie die wordt gebruikt voor het regelen van het circuit maakt het mogelijk dat een bril sterk licht kan veranderen in donker licht. Dientengevolge kan het onze ogen beschermen tegen verwonding door plotselinge boog.
  • Het originele ontwerp voor een anti-interferentieschakelaar voorkomt dat u lasobjecten duidelijk ziet vanwege een complexe omgeving in de buurt.

LY800H
Optische Klasse1 / 1 / 1 / 2
Filteren Maat133 * 114 * 10mm
Actief Weergeven De Omgeving100 * 93mm
Licht SchaduwDIN4
Donker SchaduwDIN5 ~ 9 / 9 ~ 13
Schaduw ControleExtern Veranderlijk
Schakelen Time 1 / 10000S
Gevoeligheid AanpassingTraploos Controle
Vertraging Time0.1S ~ 0.8S
Power LeveringLi-batterij en zonne-energie
Beoordeeld Capaciteit of Li-batterij600mAh
vervangbaar AccuJa
bedrijfs- Temperatuur-5 ℃ ~ + 55 ℃
Hoe bewaart u Temperatuur-20 ℃ ~ + 65 ℃
Laag stroomsterkte TIG Beoordeeld≥5amps
Boog Sensor4
Masker MateriaalPA / PP
UV/IR Bescherming DIN16
testJa
Laag accuJa
SlijpenJa
SnijdenJa
LEDNee


Neem contact met ons op
Alle categorieën